Kereskedésünkről

A Renault-hálózat tagjaként a Cserzy Mihály utcában kezdtük meg tevékenységünket a teljes Renault személy-, és tehergépjármű paletta kínálatával és márkaszerviz biztosításával. Az akkori Renault modellek magját a Twingo, Clio II, Mégane, Scénic, Kangoo és Laguna modellek jelentették, melyek rendkívül sikeressé tették a francia márkát Szegeden. Üzletpolitikánknak és a népszerű modelleknek köszönhetően a viszonylag kis alapterületű autószalont és műhelyt hamar kinőttük, így egy új, korszerűbb és nagyobb kereskedés megépítését kezdtük meg.


Rólunk

2000-ben nyílt meg az új bemutatóterem és szerviz. Az európai szabványoknak megfelelő,modern kereskedésnek a forgalmas Dorozsmai úton, 7600 m2-es alapterületen adtunk új otthont, ahol elegendő hely kínálkozott az új, használt és szervizre váró gépjárműveknek egyaránt.

Az új autószalonban immár 600 m2- en vártuk igényes környezetben a márka iránt érdeklődő ügyfeleket. A korszerű szalon mellé egy 6 állásos szerviz is készült, amely még több mint 10 évvel az átadás után is az egyik legkorszerűbb szakszerviznek számít Csongrád megyében. Előnyös elhelyezkedésünknek és a színvonalas szolgáltatásoknak köszönhetően minden évben növekvő értékesítési darabszámot tudtunk felmutatni, teljesítve ezzel mind az importőri, mind a saját elvárásainkat.
A 2004-es év a változások éve volt a Molnár Autóház életében, hiszen a tulajdonos-ügyvezető által elindított ügyfélközpontú szemléletmódot lánya, Molnár Erika vette át, aki édesapja örökségét folytatva a Renault mellé új márkát vett a palettára.

A francia Renault csoport megvásárolta a román Dacia gyárat, így Renault-ok mellett az új fejlesztésű Dacia Logan modellek értékesítése is beindulhatott. Az új modellek elhelyezéséhez a Renault szalont kibővítettük egy 150 m2-es Dacia szalonnal is, így egyidőben akár 10 modell is jelen lehet a szalonban.

Az ügyfelek színvonalas kiszolgálását első számú célként szem előtt tartva 2004-ben vezettük be az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert, melyet azóta is évente auditálunk. Az importőr, a Renault Hungária Kft. által minden évben elkészített ügyfél-elégedettségi felmérésen a márkakereskedői hálózatban rendre a legjobb három között szerepelünk. A minden szempontból EU-konform telephelyen 2006- ban újabb fejlesztést hajtott végre a cégvezetés, ennek eredményeképpen megépült a nagyobb parkoló és a zöldövezet.

Vállaljuk Renault és Dacia gépjárművek garanciális és garancián túli szervizét, valamint más márkák javítását. A térség egyik legkorszerűbb fényező– és karosszériaműhelyével rendelkezünk, valamint számos biztosító partnereként ügyfeleinek teljes körű kárügyintézést nyújtunk.

Várjuk Önt is kereskedésünkben, ahol szeretnénk Önt is elégedett ügyfelünkként üdvözölni.


Márkáink
Renault Helios Dacia Helios