Kereskedésünkről

A Renault-hálózat tagjaként a Cserzy Mihály utcában kezdtük meg tevékenységünket a teljes Renault személy-, és tehergépjármű paletta kínálatával és márkaszerviz biztosításával. Az akkori Renault modellek magját a Twingo, Clio II, Mégane, Scénic, Kangoo és Laguna modellek jelentették, melyek rendkívül sikeressé tették a francia márkát Szegeden. Üzletpolitikánknak és a népszerű modelleknek köszönhetően a viszonylag kis alapterületű autószalont és műhelyt hamar kinőttük, így egy új, korszerűbb és nagyobb kereskedés megépítését kezdtük meg.

Rólunk

2000-ben nyílt meg az új bemutatóterem és szerviz. Az európai szabványoknak megfelelő,modern kereskedésnek a forgalmas Dorozsmai úton, 7600 m2-es alapterületen adtunk új otthont, ahol elegendő hely kínálkozott az új, használt és szervizre váró gépjárműveknek egyaránt.

Az új autószalonban immár 600 m2- en vártuk igényes környezetben a márka iránt érdeklődő ügyfeleket. A korszerű szalon mellé egy 6 állásos szerviz is készült, amely még több mint 10 évvel az átadás után is az egyik legkorszerűbb szakszerviznek számít Csongrád megyében. Előnyös elhelyezkedésünknek és a színvonalas szolgáltatásoknak köszönhetően minden évben növekvő értékesítési darabszámot tudtunk felmutatni, teljesítve ezzel mind az importőri, mind a saját elvárásainkat.
A 2004-es év a változások éve volt a Molnár Autóház életében, hiszen a tulajdonos-ügyvezető által elindított ügyfélközpontú szemléletmódot lánya, Molnár Erika vette át, aki édesapja örökségét folytatva a Renault mellé új márkát vett a palettára.

A francia Renault csoport megvásárolta a román Dacia gyárat, így Renault-ok mellett az új fejlesztésű Dacia Logan modellek értékesítése is beindulhatott. Az új modellek elhelyezéséhez a Renault szalont kibővítettük egy 150 m2-es Dacia szalonnal is, így egyidőben akár 10 modell is jelen lehet a szalonban.

Az ügyfelek színvonalas kiszolgálását első számú célként szem előtt tartva 2004-ben vezettük be az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert, melyet azóta is évente auditálunk. Az importőr, a Renault Hungária Kft. által minden évben elkészített ügyfél-elégedettségi felmérésen a márkakereskedői hálózatban rendre a legjobb három között szerepelünk. A minden szempontból EU-konform telephelyen 2006- ban újabb fejlesztést hajtott végre a cégvezetés, ennek eredményeképpen megépült a nagyobb parkoló és a zöldövezet.

Vállaljuk Renault és Dacia gépjárművek garanciális és garancián túli szervizét, valamint más márkák javítását. A térség egyik legkorszerűbb fényező– és karosszériaműhelyével rendelkezünk, valamint számos biztosító partnereként ügyfeleinek teljes körű kárügyintézést nyújtunk.

Várjuk Önt is kereskedésünkben, ahol szeretnénk Önt is elégedett ügyfelünkként üdvözölni.

Márkáink