Renault MEGANE Grandtour

technológia a siker útján

renault-megane-estate-kfb-ph2-dimensions-engines-002_ig_w600_h33.jpg

dizájn

az elegáns és variálható kombi

Karakteres kialakítás, dinamikus vonalvezetés és gondosan kidolgozott részletek – a Megane Grandtour egy igazán elegáns és sokoldalú kombi.

Csábító vonalvezetés
Vezessen stílusosan! Az Megane Grandtour a gondosan kidolgozott vonalainak köszönhetően kifejezetten modern stílusú.

fotógaléria megtekintése

_

Személyre szabható 10,25"-os műszeregység
Vezetéstámogató technológiák, GPS navigáció… A személyre szabható, 10,25’’-os digitális műszeregység intuitív és személyre szabott vezetési élményt biztosít.

_

Elektromos ülések
A Megane Grandtour gondosan kialakított elektromos ülései a dupla rétegű habszivacs borításnak köszönhetően kényelmesek, ergonomikusak és variálhatók.

_

Gondosan kialakított részletek
Bőrkárpit, elektrokróm belső visszapillantó tükör, digitális kijelzésű klímavezérlők, krómozott elemek... a Megane Grandtour minden részletét gondosan megterveztük.

_

Elektromosan nyitható panoráma üvegtető
Szeretne egyet fürdőzni a napsütésben? Válasszon a 3 nyitási pozíció közül, és árassza el fénnyel az autót kedve szerint.

tágas és variálható

Alakítsa át az utasteret igényei szerint!


Variálható csomagtér, rekordméretű rakodóhossz, számos tárolóhely – az Új MEGANE Grandtour egyszerre kényelmes,
stílusos és praktikus kialakítású. Igazi társ a mindennapokban!

a0ebf00884_1.jpg

Alakítsa ki a belső teret saját kedve szerint...


Teli csomagtérrel kell utaznia? Az Új MEGANE Grandtour utasterében az Easy Break ledönthető hátsó üléssornak és a lapos csomagtérpadlónak köszönhetően bármit elszállíthat, anélkül, hogy a kényelemről le kellene mondania. Csak pakoljon be, és utazzon maximális kényelem mellett!

b4147edd6a_1.jpg

... és használja ki a tágas és alakítható csomagtérben rejlő lehetőségeket!


Tágas csomagtér (akár 563 L), rekordméretű rakodóhossz (2,7 m) és tágas tárolóhelyek - az Új MEGANE Grandtour bármilyen igénynek képes megfelelni. Akár a legnagyobb igényeknek is!

A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik.

Megane Grandtour TCe 140 EDC vegyes fogyasztás l/100 km: 5,9–6,0 CO2-kibocsátás g/km: 135–136. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Renault Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Márkáink